Camping Costa Brava blog

De leukste tips, de mooiste reisverhalen en
leuke informatie die uw reis leuker maken!

Het Costa Brava blog


Terug naar alle blogs

De snelste route naar uw camping aan de Costa Brava

8 juni 2016

U heeft het waarschijnlijk wel eens gedaan, die leuke, gezellige autorit naar Noord-Spanje. Bijna 20 uur lang in de auto op weg naar zon, zee en strand. Genoeg tijd om te fantaseren over die prachtige campings, meer dan genoeg zelfs.

Bent u echter geen liefhebber van lange autoritten en kiest u liever voor gemak? Het vliegtuig brengt u in ongeveer 2 uur naar de prachtige Costa Brava, waardoor u eigenlijk 2 dagen reizen wint, en dus langer van uw vakantie kunt genieten! En wie dacht dat een ticket naar de Spaanse zon duur is, die heeft het mis.

Tegenwoordig kun je van de meeste vliegvelden in Nederland zeer voordelig vliegen naar Spanje. Vanuit Amsterdam, Eindhoven en Maastricht vliegen verschillende maatschappijen je naar het vliegveld van Barcelona. Niet alleen het hoofdvliegveld van Barcelona wordt gebruikt als bestemming, ook omliggende vliegvelden als Gerona en Reus is goed te bereiken. Dus waar in Nederland u ook woont, er is altijd een vliegveld in de buurt die u naar het vliegveld vlakbij uw camping vliegt. Vliegt u vanuit Amsterdam, kunt u uw auto gewoon op Schiphol parkeren, en kan uw vakantie direct beginnen. Wat een gemak!

Bij de bekende maatschappijen als Ryanair en Transavia kunt u vaak al vanaf honderd Euro een retourticket boeken. Vliegen wordt daarmee niet alleen een comfortabele manier van reizen, maar ook nog eens een betaalbare. Goede reis!


© Camping-Costa-Brava.nl 2016 | De beste campings aan de Costa Brava!