Camping Costa Brava blog

De leukste tips, de mooiste reisverhalen en
leuke informatie die uw reis leuker maken!

Het Costa Brava blog


Terug naar alle blogs

De ultieme campingbezigheid

29 juni 2016

Wat doe jij het liefste op de camping? Die vraag wordt waarschijnlijk door iedereen op een andere manier beantwoord. Waar de één houdt van lekker rustig een boek lezen voor de caravan, kan de ander geen moment stil zitten. Gelukkig hoeft dat op de camping ook niet, vaak kun je je weken bezighouden met de leukste campingbezigheden. Wil je dus graag een dag op de camping blijven en een keer niet de omgeving van de camping gaan verkennen? Maak er een leuke, sportieve dag van. Wij zetten de meest populaire activiteiten voor jou op een rijtje.

Midgetgolf

Wie doet het niet op de camping, midgetgolfen. Gezellig met zijn allen 18 kleine holes spelen op de midgetgolfbaan. De ene baan nog moeilijker dan de andere. Door poortjes heen, onmogelijke bochten met de bal maken en uiteindelijk in een klein gaatje mikken. Lastig, maar oh zo leuk!

Badminton

Waar kun je nu beter badmintonnen dan op de camping. Je doet het in eigen land (waarschijnlijk) niet vaak, maar toch zie je iedereen op de camping badmintonnen. Waar komt dat toch vandaan? Het antwoord is simpel. Badmintonnen is leuk, gezellig, laagdrempelig, en de ruimte op de camping leent zich er bij uitstek voor. Met je vader, je broertje of je zusje, je buurvrouw of vrienden die je op de camping ontmoet heeft, iedereen is er wel voor in.

Jeu des boules

Wie denkt dat jeu des boules een spel voor oudere mensen is, heeft het mis. Het is leuk, het is zo opgezet, en het is nog verrassend uitdagend! Kun jij je campingvrienden verslaan? Het ziet er zo makkelijk uit, maar probeer maar eens te mikken op zo'n grote baan. Met je setje jeu des boules ballen bij de hand, kun je op iedere plek een gezellig spelletje spelen?

Zo heeft iedereen wel zijn eigen favoriete bezigheid. De camping is er voor iedereen, voor jong en oud. Je maakt het zo gezellig en sportief als je zelf wil!


© Camping-Costa-Brava.nl 2016 | De beste campings aan de Costa Brava!