Activiteiten aan de Costa Brava

Van alles te beleven aan de Costa Brava,
trek er op uit en laat je actieve kant zien!

De leukste activiteiten aan de Costa Brava

De activiteiten aan de Costa Brava

Aan de Costa Brava is van alles te beleven. U kunt natuurlijk van de rust genieten, maar bent u iets actiever ingesteld dat is er veel te doen! Een overzicht van de leukste activiteiten, uitstapjes en dagtripjes.

Watersporten
De stranden aan de Costa Brava zijn uitstekend geschikt voor verschillende watersporten. Door de prachtige onderwaterwereld kunt u duiken zoals u nog nooit gedaan heeft. Bent u een ervaren duiker, of wilt u het juist voor de eerste keer uitproberen? Het is allemaal mogelijk op de verschillende, grotere stranden. Vaak zijn hier ervaren instructeurs aanwezig waarmee u onder begeleiding de onderwaterwereld kunt ontdekken. Op de stranden kunt u vaak ook terecht voor het huren van een jetski, om met hoge snelheid over de golven te gaan. Ook zijn er vaak mogelijkheden tot activiteiten als paragliden en de bananenboot. Stranden waar u voor deze activiteiten terecht kunt zijn bijvoorbeeld L'Estartit en Pals.

Waterparken
Voor jong en oud heerlijk om te bezoeken. Op rubberen bootjes door verschillende banen, met hoge snelheid van de glijbaan, of heerlijk zwemmen in het golfslagbad. Wilt u een dagje vol met waterplezier? Bezoek dan een van de verschillende waterparken aan de Costa Brava. De drie populairste waterparken aan de Costa Brava zijn:
• AquaDiver (Platje d'Aro)
• Water World (Lloret de Mar)
• AquaBrava (Roses)

De meeste parken hanteren een entree van tussen de €25 en €30.

Bezienswaardigheden bezoeken
De Costa Brava is meer dan alleen zon, zee en strand. De prachtige Spaanse Cultuur is op verschillende plekken aan de Costa Brava terug te zien. Enkele steden zoals Pals en Begur hebben een prachtige, historische binnenstad, die zeker de moeite waard is om te bekijken. Naast de verschillende mooie steden biedt de Costa Brava ook indrukwekkende architectuur. Zo staan er in de regio enkele imposante kastelen, die vaak zijn opgesteld voor publiek. Een mooi voorbeeld hiervan is het Castell de Montgri, gelegen aan de Noordkant van Toroella De Montgri. Dit kasteel is na een pittige wandeling van ongeveer 45 minuten te bezoeken, waarna u kunt genieten van het prachtige uitzicht over de Costa Brava. Genoeg te beleven in de buurt van uw Costa Brava camping!

Camping Castell Montgri is vernoemd naar het gelijknamige kasteel, wat vanaf de camping mooi te zien is. Wie heeft het kasteel ooit bezocht? #castellmontgri #campingcastellmontgri #costabrava

Een foto die is geplaatst door Camping Costa Brava (@campingcostabrava) op

© Camping-Costa-Brava.nl 2016 | De beste campings aan de Costa Brava!