Stranden aan de Costa Brava

De stranden aan de Costa Brava,
de mooiste van de gehele Middelandse Zee.

De leukste stranden aan de Costa Brava

De stranden aan de Costa Brava

Wie Costa Brava zegt, zegt zon, zee en strand. De meeste campings aan de Costa Brava zijn direct gelegen aan een strand. Maar deze omgeving heeft meer! Heeft uw camping geen nabij gelegen strand, of kiest u liever een keer voor een ander strand? Aan de Costa Brava vindt u steden met de mooiste en leukste stranden. Wij zochten het voor u uit. Een overzicht:

Stranden:

Platje de Pals
Tegen Pals vind u dit strand van ruim 3 kilometer lang, dat beschikt over verschillende faciliteiten zoals strandbarretjes waar u terecht voor een hapje, drankje en een ijsje. Ook kunt u hier terecht voor het huren van bijvoorbeeld kajaks en surfplankeer en de kaap van Begur.

Begur
Begur heeft verschillende kleinere strandjes, allen verdeeld over verschillende prachtige baaien. Zo bevinden zich hier de baaien Sa Riere, Sa Fonda en Aigiublava. Geen hele grote stranden, maar daarom niet minder populair. Deze baaien en stranden worden omgeven door rotsen en prachtige natuur.

Cala Montgo
Net ten zuiden van l'Escala ligt de baai van Cala Montgo. Het strand van Cala Montgo is een prachtig zandstrand waar u heerlijk van de zee kunt genieten. Bovendien is dit strand omringt door een mooie rotskust, werkelijk oogverblindend.

Platja del Castell
Dit onbebouwde strand is te vinden tussen Palamos en Palarugell. Een prachtig, niet al te groot strand omgeven door mooie rotsen. Bent u op zoek naar rust op uw strand in plaats van volle stranden met uitgebreide voorzieningen, dan bent u bij Platja de Castell aan het juiste adres.

Cala del Senyor Ramon
Een prachtig, kleiner strand tussen Tossa de Mar en Sant Feliu de Guixols. Dit strand ziet er heel landelijk uit en wordt niet massaal bezocht door toeristen. Een strand dus waar u op een rustige manier kunt genieten van de Costa Brava. Dit strand bevat geen uitgebreide toeristische voorzieningen.

Baai van Rosas
In de baai van Rosas vindt u een prachtig strand. Ruim 20 kilometer breed zorgt ervoor dat er genoeg ruimte voor iedereen is. De baai bevindt zich tussen Rosas en l'Escala en is prima bereikbaar met de auto.© Camping-Costa-Brava.nl 2016 | De beste campings aan de Costa Brava!